Particuliere slachting

Het slachten van runderen voor particulieren gebeurt eveneens op dinsdag en vrijdag.

We vragen om uw dier tussen 6u en 11u binnen te brengen.

Volgende documenten/gegevens hebben wij zeker nodig vooraleer wij kunnen overgaan tot het slachten van uw rund:
- Runderpaspoort (met correct ingevulde data, zowel op de voorkant als de achterkant van de kaart)
- Een kopie van de slachtaangifte voor particulieren, afgehaald bij uw gemeente. Dit document met uniek nummer hoeft u slechts 1 maal aan te vragen en is voor altijd geldig. Heeft u al bij ons geslacht? Geef dan duidelijk de naam door, wij zullen u en uw uniek nummer al in ons computersysteem terugvinden.

Na het slachten kan u  de organen van uw dier (tong, hart en lever) afhalen op de slachtdag zelf vanaf 16u30 tot 18u of iedere andere werkdag van 6u00 tot 18u.
De slachtkosten worden (bij voorkeur contant) betaald vooraleer u uw rund komt afhalen.
Opgelet: wij beschikken niet over Bancontact.

Het geslacht rund kan afgehaald worden tijdens de openingsuren van de vleeshandel. 

Ook kunnen particulieren terecht in onze vleesgroothandel. Uw bestelling geeft u best een dag op voorhand door. Dit kan telefonisch of aan de balie.